Smartlog v3 » Blandet Info » LED pære
Opret egen blog | Næste blog »

Blandet Info

Alt om det nyeste legetøj fra LEGO

LED pære

29. Aug 2012 11:46, jaconline

LED belysning.
Strategies Unlimited mener, at LED-belysning markedet vil vokse med 28% fra 2008 til 2012, men fortsat mange udfordringer.
Efterhånden som LED-belysning markedet vokser ud over en enkelt farve og farve skiftende anvendelser i generelle belysning applikationer såsom bolig, erhverv og off-grid applikationer, og i sidste ende udendørs område applikationer, er det forventes at overstige $ 5 milliarder i 2012, svarende til en compound årlig vækstrate (CAGR) på 28% fra 2008 til 2012.
Dette vil dog kun være begyndelsen til den ultimative udskiftning af konventionelle lyskilder, herunder højeffektiv fluorescerende og HID-lamper. Men mange udfordringer står over for LED-industrien til at nå dette mål, som alle er omtalt i en ny rapport udgivet af Strategies Unlimited.
"LED pærer - markedsanalyse og Forecast" giver en detaljeret vurdering af markedet chauffører og udfordringer, som LED belysningsarmatur industrien i at trænge den almindelige belysning markedet. Det giver ansøgning analyser og prognoser for ni belysning markedssegmenter gennem 2012.

LED 2007.
Gennem 2007, omfattede LED belysning applikationer nichemarkeder som f.eks exit skilte, arkitektonisk belysning, accent og dekorativ belysning, og underholdning belysning, hvoraf mange bruges rød, grøn og blå lysdioder.
Fremtiden for hvide lysdioder
Imidlertid har hvide LED-pære er begyndt at fange en stærk markedsposition inden for udvalgte applikationer såsom forbruger bærbare belysning (f.eks lommelygter, forlygter) og solenergi landskab belysning, og for nylig er begyndt at blive anvendt i begrænset omfang i applikationer såsom detailhandel display belysning, kommercielle og industrielle belysning, og udendørs areal belysning.

LED 2008.
I 2008 udgjorde hvide LED-pære til lidt over 50% af det samlede LED belysning stativ marked. Udbredelsen af ​​hvid LED-belysning i generelle belysning ansøgninger vil accelerere, når sådanne lamper tilbud kvantificerbare energi-og omkostningsbesparelser i forhold til brugen af ​​konventionelle lyskilder.
Performance forbedringer.

LED 2008-2012.
I de seneste år, har LED-teknologi gjort imponerende præstationer gevinster, som igen har forbedret effektiviteten af ​​LED belysning. I prognosen perioden 2008-2012, LED hvid armaturer vil gøre gevinster i markedsandel som den bedste kommercielt tilgængelige high-performance hvide lysdioder bevæge sig ud over lysende efficacies på 100 l / W.
Yderligere forbedringer i at designe armaturer, der kan optimere ledet operation forventes at drive væksten i LED-belysning stativ marked. Både recessions pres og masseproduktion vil yderligere reducere omkostningerne.

gevinster i markedsandel som den bedste kommercielt tilgængelige high-performance hvide lysdioder bevæge sig ud over lysende efficacies på 100 l / W.
Yderligere forbedringer i at designe armaturer, der kan optimere ledet operation forventes at drive væksten i LED-belysning stativ marked. Både recessions pres og masseproduktion vil yderligere reducere omkostningerne.

 

Relaterede